Termék részletek


Barenbrug SOS fűmagkeverék 1 kg

Barenbrug SOS fűmagkeverék 1 kg
4 490 Ft

SOS - Super Over Seeding
Gyorsan megújítható a gyepfelület hideg időjárás esetén is

Ajánlott felülvetésekhez alacsonyabb hőmérséklet esetén is (4-5 °C talajhőmérséklettől)
Futballpályák és egyéb sportpályák gyepfelületeinek helyreállítását gyorsan elvégezhetjük használatával, így javíthatjuk azok kihasználtságát
Felülvetésre

Összetétel:
Fajok

50% Lolium multiflorum var. westerwoldicum - Westerwoldi perje
50% Lolium perenne – Angol perje

Gyors segítség rendkívüli helyzetekben!
Eredményes felülvetés hideg időjárási körülmények között is!

A sportpályák használatának intenzitása egyre inkább növekvő tendenciát mutat, ami azt eredményezi, hogy a pályák a szezon végére, a késő őszi időszakra kritikus állapotba kerülnek. Erősen növényhiányos, megkopott felületek alakulnak ki a pályán, ami szinte lehetetlenné teszi annak későbbi használatát.

Az SOS fűmagkeverék ideális megoldás ilyen esetekre, hiszen a hideg időjárási körülmények között elvégzett felülvetést követően gyorsan csírázik és fejlődik, így használatra alkalmas felületet biztosít. Az SOS a szélsőségesebb időszakokban jelenthet segítséget, azaz késő ősszel – tél elején és tél végén – kora tavasszal, amikor a pályán lévő fűállomány növekedése mérsékelt vagy minimális.

Az SOS fűmagkeveréket hideg időjárási körülmények között is használhatjuk – amíg a talajhőmérséklet nem csökken 4-5 ℃ alá gyors eredményre számíthatunk.

Az SOS használatával újra használatra alkalmas állapotba hozhatjuk a pálya felületét, a hiányos, kikopott területek újra fűvel borítottak lesznek, s a pálya újra játékra alkalmassá válik.

Az SOS keveréket számos stadionban használják eredményesen Európa szerte, hiszen segítségével a kritikus időszakokban is biztosítható a pálya megfelelő állapota.


 

Kérdés esetén keressen Minket! Telefonszám: 0670/9400-600

  • Cikkszám
    68
    Tömeg
    1 kg/db