Trainer-Lombtrágya növényi aminosav-és glükózsav bázisú -1liter-

4,104 Ft

Növekedésjavító,gyorsan felszívódó!

ÖSSZETÉTEL:
Szerves nitrogén 5%http://www.hortiservice.hu/images/organik.jpg
Növényi eredetű aminosav 31%
pH 4.4
Adagolás -Lombtrágyaként:250-400 ml/100 l víz (3-4 alkalommal ismételve a növény vegetatív időszakában, 10-12 napos ciklusban ismételni)

Bruttó egységár: 4104.-Ft/l

Készleten

Termékleírás

 Trainer

A TRAINER aminosav- és glükózsavbázisú szerves lombtrágya, melyet 100% növényi enzimatikus hidrolízissel (sörgyártási technológia) állítanak elő. A szerves nitrogén és aminosav kombinációjának köszönhetően kezelés hatására a növény látványos és lendületes fejlődésnek indul. Az aminosav azonnal felszívódik a lombon keresztül, és a növényi szervekben néhány órán belül kifejti hatását. A szerves nitrogén és aminosav hatására a növény természetes ellenálló képessége jelentősen növekszik. Ezen alapul a TRAINER adjuvánsként történő alkalmazása, hiszen bármilyen hozzáadott szert (pl. gombaölő szer) könnyen bejuttat a növényi szövetekbe.
Abiotikus stresszhelyzetre (alacsony és magas hőmérsékletek, jégverés, fagy stb.) a növény regenerálódása gyorsabb és eredményesebb. A kezeléseket minden esetben az esti vagy a hajnali órákban kell elvégezni. A TRAINER a leggyakrabban használt növényvédő szerekkel, műtrágyákkal keverhető, kivétel az olaj vagy olajbázisú rovarölő, gombaölő szerek, dodin-hatóanyagú termékek.